Ciclo “Ciutats + humanes”, con Cristianisme i Justícia

[Publicado en Revista Valors]

El món es troba immers en un moment especialment transcendent respecte la seva configuració urbana: en aquests moments estem vivint el trànsit definitiu del camp a la ciutat. Segons dades de les Nacions Unides, actualment la meitat de la Humanitat –3.500 milions de persones– ja viu en ciutats, però es preveu que l’any 2030 la quantitat arribi al 60 per cent.

Aquesta realitat converteix les ciutats en un dels principals focus d’atenció de les principals organitzacions mundials. Un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU de cara el 2015 és, precisament, “convertir les ciutats i els assentaments humans en inclusius, segurs, resilients i sostenibles”. (sigue leyendo en la web de la Revista Valors…)

Imagen extraída de: Pixabay

 

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *